update iunie 2021

Site in constructie

A lorem in hend rerit nam a et cursus eu conse ctetur adipiscing vesti bulum eu a mollis ut conubia eget parturient cursu interdum duiran.

[mc4wp_form id=”74″]

ASOCIAŢIA SF. ANA este o organizaţie caritabilă, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, înființată în 1996 de părinți și rude de persoane cu dizabilități mintale și asociate severe. Cu 20 de ani de experiență în domeniu, Asociatia se numără printre cei mai importanti furnizori privați din Bucuresti, acreditați în servicii directe pentru persoane cu dizabilități mintale.

VALORILE pe care le promovăm sunt:

Demnitatea, respectul, normalitatea, egalitatea de șanse, altruismul, voluntariatul, onestitatea, loialitatea, parteneriatul, responsabilitatea, transparența, încrederea, libertatea de alegere.

VIZIUNEA

Fiind o organizatie inființată de părinți și familii în dificultate, ne dorim ceea ce isi doresc toate familiile obisnuite: o viață normală pentru toate persoanele cu dizabilități mintale și familiile lor.

Asociația Sf. Ana este membru al FONPC (Federația Organizațiilor Naționale Pentru Copil) www.fonpc.ro  și membru în Consiliul de administrație al RENINCO Romania (Reţeaua Naţională de Informare şi Cooperare pentru Integrarea în Comunitate a Copiilor şi Tinerilor cu Cerinţe Educative Speciale), www.reninco.ro.

Asociația Sf. Ana are sediul în sectorul 1, în apropierea Gării de Nord și dispune, în proprietate, de o clădire cu 240 mp suprafata utilă pe 4 niveluri si curte de 350 mp. De asemenea, Asociatia  pune la dispozitia beneficiarilor un microbuz (8+1 locuri) pentru facilitarea transportului zilnic casa-centru de zi si retur.